Welkom bij CleanWater

Op deze website stellen wij graag onze mobiele service CleanWater aan u voor. CleanWater is gespecialiseerd in het zuiveren van afvalwater op locatie. Dit doen we op milieuvriendelijke wijze. U kunt ons, inclusief bedienend personeel, op elk gewenst moment inhuren. Voorbeelden van uitgevoerde projecten vindt u hier.

Wij zuiveren water dat milieubelastend kan zijn, zoals bij:

Onze voordelen:

industriële reiniging

 

mobiel: op iedere gewenste locatie inzetbaar

   

wagenparkreiniging

 

zelfvoorzienend: eigen personeel
en aggregaat

   

gevelreiniging

 

inzet per uur, dag of project

water afkomstig uit vijvers

 

huur van opvangmiddelen mogelijk

botenreiniging

 

geen vervoer met afvalwater nodig

calamiteiten bestrijding bv. waterschade

 

direct hergebruik van water mogelijk

 

Ongezuiverd bedrijfsafvalwater kan stoffen bevatten die het rioolstelsel belasten. Volgens de Wet milieubeheer en de Wet verontreiniging oppervlaktewateren moet er voorbehandeling plaatsvinden van stoffen die een bedreiging zijn voor de kwaliteit van het oppervlaktewater of voor een doelmatige werking van de riolering. Wij hebben alle mogelijkheden voor het opvangen van het vervuilde water in huis. Na zuivering door CleanWater voldoet het afvalwater aan de lozingsvoorschriften en kan het worden hergebruikt of ter plaatse worden geloosd op het riool of oppervlaktewater. Zo kan uw bedrijf met een gerust hart verder maatschappelijk verantwoord ondernemen.

Vragen? Wij horen het graag van u!

Heeft u nog vragen na het bekijken van onze site, neemt u dan gerust contact met ons op, telefonisch of per e-mail zijn wij bereikbaar.

 
 
Copyright © 2019 ---. Alle rechten voorbehouden CleanWater
Het auteursrecht is van toepassing.
Er zullen juridische stappen volgen tegen ongeoorloofd gebruik
van de tekst en/of foto's;