Afvalwaterzuivering op locatie

Met een mobiele zuiveringsinstallatie reinigen wij uw vervuilde water op iedere gewenste locatie. Dit scheelt enorm in de kosten voor opslag en transport van het vervuilde water. Het water kan na zuivering worden hergebruikt in het productieproces. Ook is er de mogelijkheid om een xenotexfilter in te zetten, waardoor het afvalwater verder gezuiverd wordt tot drinkbare kwaliteit.

Onze compacte zuiveringsinstallatie, is op een aanhangwagen gebouwd en daardoor overal inzetbaar. Ook in het centrum van een drukke stad. De installatie heeft eventueel een eigen geluidsgedempt aggregaat dat de benodigde energie levert. Een roestvrijstalen dompelpomp brengt het afvalwater in een opvangtank, van waaruit de zuivering wordt gevoed. Achtereenvolgens worden de volgende methodes toegepast: grove filtratie, pH-neutralisatie en ozonisatie, fijnfiltratie en koolstofabsorptie. Als extra laatste stap kan een speciaal filter worden ingezet dat zware metalen als lood, zink, koper en cadmium verder verwijdert.

We werken samen met het gerenommeerde technisch adviesbureau Tauw. De internationale Tauw Group heeft meer dan 75 jaar expertise in huis voor het bereiken van een goede waterkwaliteit. Zij zorgen voor ondersteuning en voor de analyse van ons afvalwater. Met behulp van laboratoriumonderzoek wordt de vervuiling van het water vastgesteld, op basis waarvan wij een zuiveringsplan voor u opstellen.

Nog even kort de voordelen op een rij:

snel & kostenbesparend door mobiliteit

milieuvriendelijk & maatschappelijk verantwoord

zuiveringsplan op maat met inzet per uur, dag of project

direct hergebruik afvalwater in het productieproces mogelijk

keuze tussen huren opvangmiddelen of inzetten eigen opvangmiddelen

 
 
Copyright © 2019 ---. Alle rechten voorbehouden CleanWater
Het auteursrecht is van toepassing.
Er zullen juridische stappen volgen tegen ongeoorloofd gebruik
van de tekst en/of foto's;